​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Python slange der ikke vil spise

​Spørgsmål

Min datter fik til påske en Konge Python på ca 90 cm. Vi spurgte i forretningen (Zoozity) hvornår vi skulle fodre den første gang og fik at vide om 10 til 14 dage med en mus, da de lige var kommet hjem og de ikke vidste hvornår de havde spist sidst.

Vi prøvede så med en levende mus, men uden resultat. Musen blev dræbt, men også uden resultat. Så gik slangen i hamskifte, men eftersom der ikke havde været fugtigt nok faldt det af pletvis. Kort tid efter gik den igen i hamskifte og denne gang gik det fint med rigelig fugtighed. MEN slangen vil stadig ikke spise selv om vi tilbyder den både levende og døde mus!!!

I går opdager vi så at slangen igen er gået i hamskifte!!!! Hvad er det for noget?? Hvad skal vi gøre for at få den til at spise? Den får rent vand hver dag og med vitaminer jævnligt. Den har også stadig afføring jævnligt.

Svar:

Jeg synes det lyder som om I er kommet godt og grundigt på glat is. I trænger nok til en grundig gennemgang af slangens terrariebehov (så vi får sikret os at alt er iorden), om fodring og om tilvænning i nyt miljø. Meget ofte er det små ændringer der får slangerne til ikke at trives -og dermed nægte at spise.

Dertil kommer at det heller ikke kan udelukkes at slangen kan være syg. Adskillige sygdomme (parasitære, infektiøse, organrelaterede etc) kan gøre, at slangen mistrives og ikke fungerer normalt.

Du er velkommen til at ringe til mig, så vi kan prøve at få taget hånd om problemerne.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.