​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Ang Boa Constrictor

​Spørgsmål

Min slange (Boa Constrictor) har ikke spist igennem længere tid og er blevet udmagret opdagede jeg her i dag….Men det var mere munden på den som bekymrede mig, for den var fyldt med en “gylpagtig” masse, som bare lå der inde i munden. Der var ikke noget i terrariet ellers… Kan det være noget maveinfektion af en art og hvorfor sidder det i munden på den? Jeg har taget det ud og munden ser ellers ikke unormal ud, altså fri for synlige infektioner m.m. Den har de rette forhold og der har aldrig været problemer med at fordøje maden, da varme og fugtighed er som den skal være…Varme: ene ende 23, anden ende 28-30. Fugtigheden svinger mellem 65-80.

Hvad kan jeg gøre? På forhånd tak

Svar:

Slanger kan sagtens have maveinfektioner der giver sekretion til mundhulen, men ud fra din beskrivelse er det lidt svært for mig at vurdere, præcis hvad det er du har set hos slangen. Der er jo desværre mange muligheder foruden maveinfektioner. Jeg ville nok undersøge slangen og ved en klinisk undersøgelse sikre mig, at den var sund og normal. En grundig undersøge af mundhule og øvre del af svælget ville også være på sin plads. Dernæst skal slangens almenbefindende og adfærd jo også sammenholdes med de andre fund.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.