​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Kornsnog kaster op

​Spørgsmål

Vi købte for nylig en lille kornsnogemorph (striped snow) og den kaster op et par dage efter den har spist. Dette har den nu gjort to gange i træk. Den sidste gang vi fodrede den lagde vi mærke til at dens bagkrop var indsunken, det så næsten ud som om en hudfold løb langs den nederste halvdel af slangen. Den virker meget svag og har problemer med at spise en pinkie, ned kommer den da men det tager lang tid og den går i stå undervejs.

Vi er forståeligvis meget bekymrede. Nu forsøger vi os med at isolere den fuldstændigt fra alt i en selvstændig kasse med vand og en halv pinkie og så ser vi hvad der sker.

Svar:

Jeres kornsnog lyder ikke bare syg, men decideret afkræftet og underernæret. De symptomer I beskriver kan skyldes alt fra stress, forkert terrariemiljø, infektioner, parasitter osv til organfejl. Så jeg vil råde Jer til, at få den til dyrlæge så hurtigt I overhovedet kan.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.