​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Foderdyr og lopper

​Spørgsmål

Vi har fået nogle rotter ind til avl og foder. Disse var desværre fyldt med lopper og nu er alle vores mus og rotter behandlet med frontline vet. Vores spørgsmål er nu hvor lang tid går der før det er ude af deres blod og vi kan fodre med dem igen?

Svar:

Frontline er et ektoparasitært-middel registreret til hund og kat. Da disse (heldigvis da!) ikke påtænkes som foderdyr i Danmark er der faktisk ingen “tilbageholdelsestider for foderdyr” der er behandlet med Frontline. Men generelt skal hunde og katte genbehandles efter en måned – hvilket betyder at mængden af aktivt stof i kroppen er faldet til et ineffektivt niveau efter en måneds tid fra behandling. Hvor længe det er om at udskilles i foderdyr tør jeg dog ikke garantere. Jeg ville nok personligt vente adskillige måneder for at være på den sikre side.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.