​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Kønsbestemmelse af sumpskildpadde

​Spørgsmål

hej. hvordan kan man se forskel på en hun og en han sumpskildpadde?

Svar:

Alt efter arten er der forskellige ydre kønskarakteristika at gå efter. Som oftest har hannerne længere kløer på forbenene end hunnerne har. Hannernes hale er også længere og kloakåbningen sidder længere nede på halen (længere ude mod halespidsen) end hunnernes gør. Hunnerne har tendens til tykkere hale end hannerne. Desværre er der ofte individer hvor disse karakteristika ikke er helt entydige – og slet ikke hvis man er lidt ny i kønsbestemmelseskunsten. Men kig godt og grundigt på den og prøv at sammenligne den med billeder af andre.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.