​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Fluer i terrariet

​Spørgsmål

Efter jeg har startet mit nye terrarie op har jeg haft en del problemer med bananfluer, jeg har prøvet at spørge forskellige steder til hvad man gør ved de små kræ for at holde dem væk, men har ikke rigtig fundet en metode der virker. Derfor vil jeg høre om du har nogle forslag til hvad man kan gøre og hvad du selv bruger…? Er der noget man kan sprøjte med eller andet der kan holde dem væk…?

Svar:

Du må tørre bundlaget ud (smid det i ovnen ved 100 grader) og fjerne alt foder de kan leve i, så snart det ikke bliver spist. Det er den eneste metoder der ikke indbefatter sprøjtning med giftstoffer.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.