​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Iceberg salat til skildpadder

​Spørgsmål

Jeg har lige et par spørgsmål, som jeg håber du kan hjælpe os med…

Kan vores skildpadder tåle majs? Sker der noget ved at de får iceberg eller blive det frarådet pga at det er “værdiløst” kost? Er det pga magnesium at de er blevet “trætte”? Hvordan er dine åbningstider? Her tænker jeg på hvornår vi kan komme op og hente calcium-karbonat..

Svar:

Iceberg er som du siger uden næringsværdi, men indeholder desværre også en del fosfor, som kan være med til at rykke calcium-fosfor-balancen. Men selvfølgelig dør skildpadden ikke af at spise et stykke icebergsalat i ny og næ. Majs fordøjes generelt dårligt af skildpadder. Jeg har normalt åbent fra 13-18, tirsdag fra 13-20, men ring lige i forvejen så du ikke risikerer at jeg er kørt ud til noget akut.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.