​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Græsk landskildpadde graver sig ned

​Spørgsmål

Hej..

Jeg har en græsk landskildpadde som ca. er 3 år har lige købt den for en uge siden.. ville høre om du kunne besvare lidt spørgsmål for mig.1 graver sig meget ned hele tiden og ligger der flere timer.temperaturen er på 35 det varme sted og 25-28 det kolde sted hvad er der galt. gør de meget det eller.2 spiser heller ikke særlig meget og drikker ingen ting.3 kan den få for meget uva og uvb. håber du kan hjælpe på forhånd tak.

Svar:

For at kunne hjælpe dig rigtigt, er jeg nødt til at kende de præcise terrarieforhold. Du beskriver at skildpadden graver sig ned -og det kan skyldes at temperatur og belysning ikke er optimal i terrariet. Du skal gå efter at have ca 20 grader på det koldeste sted i terrariet og 45-50 grader under varme lampen, og ikke det temperaturspænd du ellers nævner.

At skildpadden ikke er aktiv og spiser og drikker kan ligeledes være på grund af det forkerte terrariemiljø, men uden at have set skildpadden, kan jeg jo ikke udelukke, at den kan være syg.

UV-belysningen er meget vigtig, men selvfølgelig kan man godt overgøre det. Man skal vælge sin belysning alt efter terrariets størrelse, så jeg skal nok vide mere om dit terrarie for at kunne være dig en rigtig hjælp. Du skal generelt sikre dig, at du belysningsmæssigt giver skildpadden både synligt lys (daglys spektrum), infrarøde varmestråler samt UV A og UV B bestråling.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.