​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Meget syg græsk landskildpadde

​Spørgsmål

Vi har en græsk landskildpadde som har levet godt og sundt i flere år. I løbet af den sidste måneds tid er den blevet mere “doven” og har ikke spist så meget. Øjnene har mest været lukkede, det virker som en slags betændelse. Det er blevet værre og værre. Nu har den et meget blødt skjold og der er kommet sår, hvorfra der kommer en væske ud af skjoldet. Vi ved slet ikke hvad vi skal stille op. Hvad kan vi gøre for at redde den?

Svar:

Det du beskriver viser jo, at din skildpadde er alvorligt syg – og har været det igennem længere tid. Der er utallige muligheder for hvad den kan fejle, men generelt gælder, at man aldrig skal vente med at søge dyrlæge for at få skildpadden under behandling. Jo længere man venter, jo mere udvikles sygdommen jo og jo mere afkræftet bliver skildpadden. Uden at have set din skildpadde, kan jeg jo ikke fortælle dig hvad du kan gøre for at redde den. Det afhænger jo netop af hvad den fejler. Men det bedste du kan gøre for din skildpadde, som med garanti lider ubeskriveligt lige nu, er at få den til dyrlæge HURTIGST muligt! At lade en skildpadde ligge ubehandlet og lide er dyrplageri.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.