​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Ugiftige planter til terrariet

​Spørgsmål

Jeg har besluttet mig for at “friske” mit skildpadde-terrarium lidt op, så jeg vil sætte nogle planter i…. Men hvilke vil du anbefale? Gerne 3-4 forskellige.

Svar:

Du kan bruge Hawaii-blomst (Hibiscus rosa sinensis), Figenkaktus (Opuntia kaktus), Sukkulenten “penge-træ” og Aloe vera planter. De tåler alle terrarieforhold og er ugiftige for skildpadder. Bare husk, at de skal skylles godt igennem i en bruseniche og stå i “karantæne” i mindst 1 måned før de sættes ind i terrariet. Ellers kan man ikke være sikker på, at de er fri for sprøjtegifte.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.