​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Skildpadde med røde pletter

​Spørgsmål

Kære Beth

Jeg har to russiske landskildpadder, begge hanner fra 1997. Den ene er sund og rask, men den anden har altid været lidt skravlet, hvilket muligvis skyldes at den har underbid og derfor har svært ved at spise.Den er nu blevet meget tyndhudet på benene og har fået røde pletter på skjoldet i de lyse områder. Kan det skyldes fejlernæring eller er det en mere alvorlig sag. De bliver så vidt muligt fodret med mælkebøtter om sommeren, men i vinterperioden hvor især den lille ikke sover vintersøvn bliver det til icebergsalat. Jeg håber du kan hjælpe mig med at hjælpe min skildpadde.

Svar:

Jeg må desværre sige, at det er et rigtigt dårligt tegn, at skildpadden har rødlige blodudtrækninger. Det ses ofte ved alvorlige infektioner, men kan også se ved bl. andet skjoldbetændelser. Da du beskriver skildpadden som lidt “skravlet” lyder det som, at den ikke har det meste at stå imod med, så jeg synes den skal hjælpes så hurtigt som muligt. Kraftige infektioner kan være så alvorlige at de er livstruende, så jeg vil råde dig til, at gå til en krybdyrskyndig dyrlæge med staklen.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.