​Åbningstider:​ Alle hverdage 9.00-17.00

Blåtunget skink med parasitter

​Spørgsmål

Jeg har en Tiliqua gigas (blåtunget skink) den er 3-4 år og 35-40 cm lang. De sidste par dage har jeg observeret nogle små sorte dyr som kravler ovenpå og under skældne, især i dens hoved og ører. De ses ikke så meget om dagen men om natten er der mange og det er ligesom om de “sover” på den. De er ca 1 mm lange, sorte og med en hvid plet på ryggen. De har 6-8 lyse ben. Hvad kan det være og hvad kan der gøres ved det???

Svar:

Det lyder unægteligt som om der er et ektoparasitært problem. Der findes et utal af arter der angriber krybdyr og det uheldige er, at de generer krybdyrene så kraftigt, at de stresses og får nedsat immunforsvar. Uheldige ejere kan faktisk miste deres krybdyr på grund af disse parasitter, så selvom de er små, kan de gøre stor skade.Du bør hurtigst muligt få indfanget nogle af parasitterne (bare i en frysepose) så vi kan undersøge hvilken type der er tale om, og få startet en behandling omgående.

Tilbage

Det siger kunderne

Vurderet 4.9 på Facebook baseret på 50+ anmeldelser på Facebook​​

Mest kompetente dyrlæge der ved hvad hun snakker om! Hun fik hurtigt afklaret hvad Vores skægagame fejlede. Kan helt klart anbefale Beth og hun er hele køreturen værd fra Svendborg !

Line J. P.

Vi har i dag været hos Beth med vores græske landskildpadde til sundhedstjek, samt slibning af næb. Det var første gang og det var simpelthen sådan en god oplevelse. Både Beth og hendes kollega var super søde, og vi fik svar på alle vores spørgsmål Vi følte, at vi var i rigtig gode hænder, så den varmeste anbefaling herfra.

Sissel B. M.

Åbningstider​

Mandag – Fredag

09.00 – 17.00​

Lørdag​ – Søndag

Lukket

Helligdage​

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Krybdyrdoktor

​Skovvænget 6 B

2800 Lyngby

Disclaimer: 

Oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende til informationsbrug. Egentlig diagnosticering, behandling og medicinering kræver forudgående konsultation. Alle informationer og materiale på hjemmesiden er copyright.